Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Neurologinen fysioterapia

Neurologiseen fysioterapiaan erikoistuneet Fysiokeskus Turun terapeutit auttavat asiakkaitaan kuntoutumaan neurologisista sairauksista ja vammoista. Pystymme vastaamaan neurologisen fysioterapian vaikeimpiinkin haasteisiin asiantuntemuksella, ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella. Panostamme kuntoutuksessa käytettäviin välineisiin ja seurantamittareihin taataksemme kuntoutujille mahdollisuuden turvalliseen ja monipuoliseen kuntoutukseen.

Neurologinen fysioterapia on tavoitteellista toimintaa, jolla pyritään esimerkiksi liikunta- ja toimintakyvyn paranemiseen, kivuttomuuteen tai tasapainon paranemiseen. Fysioterapiaa voidaan toteuttaa myös allasterapiana.

Tavoitteet laaditaan yhdessä kuntoutujan ja mahdollisesti hänen omaisensa kanssa. Kuntoutuksella pyritään elämänlaadun paranemiseen ja siihen, että kuntoutuja tulisi mahdollisimman hyvin toimeen omassa elinympäristössään, arkisissa askareissaan ja sosiaalisessa kanssakäymisessään.

 

Kelan sopimuskumppani

Fysiokeskus Turku on Kelan sopimuskumppani vaativassa lääkinnällisessä kuntoutuksessa. Lisäksi kuntoutamme myös kaupunkien, sairaanhoitopiirin ja vakuutusyhtiöiden maksusitoumuksilla tulevia asiakkaita.